Køkkenrenovering der lever op til dine ønsker og behov

Få det køkkenalrum som du drømmer om

Drømmer du om at få renoveret dit køkken, så du kan få et stort og lækkert køkkenalrum, der kan blive hjertet i huset og det sted, hvor hele familien samles? Så lad os hos Den Glade Tømrer v/ Torben Holst hjælpe dig med din køkkenrenovering.

Vi tilbyder renovering af køkken for både private og erhverv, og fra vores base i Frederikssund kører vi blandt andet ud til opgaver i lokalområdet samt i både Ølstykke, Jyllinge og omegn.

Samarbejde med Kvik Køkken

I samarbejde med Kvik Køkken i Frederikssund har vi lavet mange flotte og spændende køkkener, revet vægge ned eller flyttet dem, så det kunne blive super lækkert, for med et lækkert køkken kommer lysten til at lave mad meget lettere frem.

Der er lyse og mørke køkkener oplyst med spots. Med lys kan man få nogle rigtig flotte effekter, og med farver på væggene kan det blive en sand fornøjelse at stå i sit køkken.

Vi bruger naturligvis også andre køkkenfirmaer, hvis du har et særligt ønske.

Vi har 35 års erfaring inden for køkkenrenovering

En køkkenrenovering kan dække over mange forskellige renoveringsopgaver i køkkenet, men vi står klar til at hjælpe dig, uanset hvilken opgave du har til os. Vi har 35 års erfaring inden for vores fag, og vi sikrer dig altid et kvalitetsbevidst resultat, hvor vi lytter til dine ønsker og behov. Vi tager os nemlig altid tid til hver enkelt kunde – også dig.

Hvad koster montering af køkken?

Vores priser på køkkenrenovering såvel som køkkenopsætning varierer fra opgave til opgave og afhænger blandt andet af dine individuelle ønsker og behov. Derudover afhænger prisen også af, om du skal have opsat et helt nyt køkken, samt hvilken køkkenforhandler og hvilken køkkenmodel du vælger.

Vi beregner gerne et uforpligtende tilbud til dig med en billig pris på din opgave, når vi kender til opgavens omfang og dine ønsker, så kontakt os gerne allerede i dag for en indledende dialog.

Tryghed for kunderne

Hvorfor vælge Den Glade Tømrer til din opgave?

Der er flere gode grunde til, hvorfor du lige netop bør vælge at tage kontakt til os hos Den Glade Tømrer, hvis du skal bruge en tømrer til at realisere dit renoveringsprojekt i hjemmet. Her kan blandt andet nævnes følgende:

Vi afleverer altid til aftalt tidspunkt

Vi sætter en stor ære i at aflevere din opgave til den aftalte tid. Vi gør højt op i kundetilfredshed og giver os altid 110 % ved enhver opgave, vi udfører.

Kvalitet er vores varemærke

Vi skaber tryghed ved at levere et solidt og professionelt stykke håndværk for vores kunder. Hos Den Glade Tømrer har vi sans for kvalitet og rådgiver kunderne professionelt.

Vi tager os tid til vores kunder

​Vi er tæt på vores kunder, dvs. at vi sørger for at opretholde en tæt kundekontakt, og det vil være nemt at få fat på os via mobil og e-mail til eventuelle spørgsmål eller lignende.

Rådgivende tømrermester

Med 35 års erfaring som tømrer rådgiver vi gerne vores kunder om den bedste løsning ved netop deres byggeprojekt, hvad end det drejer sig om byggematerialer eller udnyttelse af kvadratmeter.

Hvad er dine behov?

Drømmer du om nye vinduer,
​flere kvadratmetre eller nyt tag?

Vi løser alle former for snedker- og tømreropgaver. Uanset om opgaven er enkel eller kompliceret, står vi klar til at udføre arbejdet efter alle kunstens regler. Vi lægger vægt på et grundigt forarbejde, hvor vi sammen med vores kunder finder frem til den bedste løsning. På den måde skaber vi grundlaget for det gode, solide og smukke tømrerarbejde.

​Er du interesseret?

Er du interesseret i et uforpligtende byggetilbud?

Hvad end du skal have lavet, står vi klar til at udføre opgaven for dig - du kan bare læne dig tilbage, og lade os klare resten! Hos os sikret en professionel og kompetent tømrer, hvis du vælger vores tømrerfirma.

Du kan trygt ringe til os på nummeret herover eller sende os en mail på dengladetoemrer@gmail.com. Vi står klar til at hjælpe dig, når du skal bruge en kvalitetsbevidst tømrermester. Vi besvarer henvendelser inden for to dage. Felter markeret med * skal besvares.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firmaoplysninger

Den Glade Tømrer ApS

Dalvejen 9, 3600 Frederikssund

CVR-nummer: 44149303

Kontaktoplysninger

phone-color_3 +45 2049 1558

mail-color_alt_2 dengladetoemrer@gmail.com

Indhent et byggetilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

Copyright © 2021 Den Glade Tømrer ApS. Alle rettigheder forbeholdes.