Om​ Den Glade Tømrer

Om vores tømrerfirma​

Den Glade Tømrer, er en selvstændig tømrervirksomhed der indehaves af Torben Holst. Som har mere end 25 års erfaring som tømrersvend og –mester. Den gode håndværksmæssige kvalitet er mit varemærke, og jeg har et tæt samarbejde med mine kunder hele vejen.

For mig er det afgørende at leve op til en høj standard for kvalitet, pålidelighed og fleksibilitet, og jeg altid sørger for at være opdateret mht. nye materialer og byggeteknikker. For mig er en aftale en aftale. Den Glade Tømrer er ikke et stort entreprise firma, hvilket sætter en naturlig begrænsning på de opgaver, vi påtager os. Mit arbejdsområde er mindre til- og ombygninger, tage, carporte, totale badeværelses- og køkkenrenoveringer, udskiftning af døre og vinduer, gulve, forsikringsskader og lign. Kunne du tænke dig en totalentreprise? Så kan vi altid hjælp dig.

Vi arbejder meget ofte for kunder, der kommer igen og igen og for nye, som kommer til pga. gode anbefalinger. Jeg har et godt samarbejde med håndværksmestre indenfor el, vvs, maler og murer samt arkitekt. Disse leverer kvalitet, som jeg kan stå inde for og de inddrages i de opgaver, hvor jeg har brug for flere hænder og anden ekspertise.

Jeg har stor erfaring mht. ombygning og renovering; min læretid gav mig stor indsigt og viden i forbindelse med ombygningen af Det Kgl. Teater. Jeg har i mange år været tilknyttet et af vores store velrenommerede trappefirmaer som ambassadør og ”problemknuser”. Står De/du overfor et nyt byggeprojekt eller mangler hjælp til nye ideer tager jeg mig tid til at sætte mig ind i netop Deres/din situation og Deres/dit projekt, hvor vi i fællesskab finder frem til en god løsning.

Jeg har den glæde, at to af mine byggearbejder blev omtalt i Berlingske Tidende:

”Huset, der skiftede ham/…… for den glade tømrer, som er navnet på vores entreprenør, har også en del af æren for det vellykkede resultat (12/10-2003)"

”Mere lys og plads i fritidshuset/…… tiden med tømreren viste sig at være meget lærerig, og den glade tømrer bærer sit navn med rette, så sang og latter fik arbejdet til at glide uden at det gik ud over akkuratessen (26/10-2003)”

Tryghed for kunderne

Hvorfor vælge Den Glade Tømrer til din opgave?

Der er flere gode grunde til, hvorfor du lige netop bør vælge at tage kontakt til os hos Den Glade Tømrer, hvis du skal bruge en tømrer til at realisere dit renoveringsprojekt i hjemmet. Her kan blandt andet nævnes følgende:

Vi afleverer altid til aftalt tidspunkt

Vi sætter en stor ære i at aflevere din opgave til den aftalte tid. Vi gør højt op i kundetilfredshed og giver os altid 110 % ved enhver opgave, vi udfører.

Kvalitet er vores varemærke

Vi skaber tryghed ved at levere et solidt og professionelt stykke håndværk for vores kunder. Hos Den Glade Tømrer har vi sans for kvalitet og rådgiver kunderne professionelt.

Vi tager os tid til vores kunder

​Vi er tæt på vores kunder, dvs. at vi sørger for at opretholde en tæt kundekontakt, og det vil være nemt at få fat på os via mobil og e-mail til eventuelle spørgsmål eller lignende.

Rådgivende tømrermester

Med 35 års erfaring som tømrer rådgiver vi gerne vores kunder om den bedste løsning ved netop deres byggeprojekt, hvad end det drejer sig om byggematerialer eller udnyttelse af kvadratmeter.

Hvad er dine behov?

Drømmer du om nye vinduer,
​flere kvadratmetre eller nyt tag?

Vi løser alle former for snedker- og tømreropgaver. Uanset om opgaven er enkel eller kompliceret, står vi klar til at udføre arbejdet efter alle kunstens regler. Vi lægger vægt på et grundigt forarbejde, hvor vi sammen med vores kunder finder frem til den bedste løsning. På den måde skaber vi grundlaget for det gode, solide og smukke tømrerarbejde.

​Er du interesseret?

Er du interesseret i et uforpligtende byggetilbud?

Hvad end du skal have lavet, står vi klar til at udføre opgaven for dig - du kan bare læne dig tilbage, og lade os klare resten! Hos os sikret en professionel og kompetent tømrer, hvis du vælger vores tømrerfirma.

Du kan trygt ringe til os på nummeret herover eller sende os en mail på dengladetoemrer@gmail.com. Vi står klar til at hjælpe dig, når du skal bruge en kvalitetsbevidst tømrermester. Vi besvarer henvendelser inden for to dage. Felter markeret med * skal besvares.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firmaoplysninger

Den Glade Tømrer ApS

Dalvejen 9, 3600 Frederikssund

CVR-nummer: 44149303

Kontaktoplysninger

phone-color_3 +45 2049 1558

mail-color_alt_2 dengladetoemrer@gmail.com

Indhent et byggetilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

Copyright © 2021 Den Glade Tømrer ApS. Alle rettigheder forbeholdes.