Totalentreprise for private og erhverv​

Få varetaget dit bygge- eller renoveringsprojekt i en totalentreprise

Har du en større eller mindre bygge- eller renoveringsopgave, som du kunne tænke dig at få varetaget i en totalentreprise? Så hjælper vi hos Den Glade Tømrer v/ Torben Holst dig gerne med projektet.

Vi varetager entrepriser for både private boligejere og erhvervskunder i for eksempel Frederikssund, Jyllinge, Ølstykke og omegn.

Vi bygger mindre til- og ombygninger samt renoverer

Hos Den Glade Tømrer v/ Torben Holst har vi stor erfaring inden for både ombygning og renovering. I vores læretid fik vi selv stor indsigt og viden i forbindelse med ombygningen af Det Kgl. Teater.

I samarbejde med vores arkitekt og ingeniør tilbyder vi mange spændende løsninger. Det kan for eksempel være i forbindelse med:

 • ​Mindre tilbygninger og ombygninger
 • ​Nedrivning af vægge
 • ​Flytning af døre og vinduers huller så du kan få masser af lys i huset
 • ​Store og åbne køkkenalrum
 • ​Tilkobling af havestuer
 • ​Montering af Velux ovenlyskasser i taget så du kan se stjernerne om aftenen
 • ​Opførsel af en ny carport
 • ​Totalrenovering af badeværelse eller køkken
 • ​Andre former for renovering af hus.

Det er med andre ord kun fantasien, der sætter grænser, og fantasi og glæde har vi heldigvis masser af.

Alt arbejdet kan udføres i en totalentreprise, idet vi, ud over arkitekter og ingeniører, også samarbejder med håndværksmestre inden for både maler-, murer-, VVS- og el-faget.

3 gode grunde til at vælge os til dit projekt

Vi ønsker især at fremhæve følgende 3 gode grunde til at vælge lige netop vores tømrerfirma til din totalentreprise:

 1. ​Vi tager os tid til dig
 2. ​Vi leverer kvalitetsbevidst byggeri
 3. Vi har 35 års erfaring inden for vores fag​​

Kontakt os og hør mere om dine muligheder

Der er mange forskellige muligheder, når det kommer til større og mindre bygge- og renoveringsprojekter, og som nævnt er det kun fantasien, der sætter grænserne. Du er altid meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om lige netop dine muligheder i forhold til dine ønsker og drømme samt dit hus.

Tryghed for kunderne

Hvorfor vælge Den Glade Tømrer til din opgave?

Der er flere gode grunde til, hvorfor du lige netop bør vælge at tage kontakt til os hos Den Glade Tømrer, hvis du skal bruge en tømrer til at realisere dit renoveringsprojekt i hjemmet. Her kan blandt andet nævnes følgende:

Vi afleverer altid til aftalt tidspunkt

Vi sætter en stor ære i at aflevere din opgave til den aftalte tid. Vi gør højt op i kundetilfredshed og giver os altid 110 % ved enhver opgave, vi udfører.

Kvalitet er vores varemærke

Vi skaber tryghed ved at levere et solidt og professionelt stykke håndværk for vores kunder. Hos Den Glade Tømrer har vi sans for kvalitet og rådgiver kunderne professionelt.

Vi tager os tid til vores kunder

​Vi er tæt på vores kunder, dvs. at vi sørger for at opretholde en tæt kundekontakt, og det vil være nemt at få fat på os via mobil og e-mail til eventuelle spørgsmål eller lignende.

Rådgivende tømrermester

Med 35 års erfaring som tømrer rådgiver vi gerne vores kunder om den bedste løsning ved netop deres byggeprojekt, hvad end det drejer sig om byggematerialer eller udnyttelse af kvadratmeter.

Hvad er dine behov?

Drømmer du om nye vinduer,
​flere kvadratmetre eller nyt tag?

Vi løser alle former for snedker- og tømreropgaver. Uanset om opgaven er enkel eller kompliceret, står vi klar til at udføre arbejdet efter alle kunstens regler. Vi lægger vægt på et grundigt forarbejde, hvor vi sammen med vores kunder finder frem til den bedste løsning. På den måde skaber vi grundlaget for det gode, solide og smukke tømrerarbejde.

​Er du interesseret?

Er du interesseret i et uforpligtende byggetilbud?

Hvad end du skal have lavet, står vi klar til at udføre opgaven for dig - du kan bare læne dig tilbage, og lade os klare resten! Hos os sikret en professionel og kompetent tømrer, hvis du vælger vores tømrerfirma.

Du kan trygt ringe til os på nummeret herover eller sende os en mail på dengladetoemrer@gmail.com. Vi står klar til at hjælpe dig, når du skal bruge en kvalitetsbevidst tømrermester. Vi besvarer henvendelser inden for to dage. Felter markeret med * skal besvares.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firmaoplysninger

Den Glade Tømrer ApS

Dalvejen 9, 3600 Frederikssund

CVR-nummer: 44149303

Kontaktoplysninger

phone-color_3 +45 2049 1558

mail-color_alt_2 dengladetoemrer@gmail.com

Indhent et byggetilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

Copyright © 2021 Den Glade Tømrer ApS. Alle rettigheder forbeholdes.