​Tilbygninger

Tilbygninger/ombygninger og renoveringer

Vi laver i samarbejde med vores arkitekt og ingeniør mange spændende løsninger i forbindelse med tilbygninger og ombygninger, nedrivning af vægge, flytte døre og vindues huller så man får masser af lys igennem huset og f eks store køkken alrum, tilkoblet havestuer, Velux ovenlys kasser i taget så man kan se stjernerne om aften.


Det er kun fantasien der sætter grænser, og fantasi og glæde har vi masser af.

Tryghed for kunderne

Hvorfor vælge vores tømrerfirma?

​Der er flere gode grunde til, hvorfor du lige netop bør vælge at tage kontakt til vores firma, hvis du skal bruge en tømrer til at realisere dit renoveringsprojekt i hjemmet. Her kan blandt andet nævnes følgende:

Vi afleverer altid til aftalt tidspunkt

Vi sætter en stor ære i at aflevere din opgave til den aftalte tid. Vi gør højt op i kundetilfredshed og giver os altid 110% ved enhver opgave Den Glade Tømrer udfører.

Kvalitet er vores varemærke

Vi skaber tryghed ved at levere et solidt og professionelt stykke håndværk for mine kunder. Den Glade Tømrer har sans for kvalitet og rådgiver kunderne professionelt.

Vi tager os tid til vores kunder

​Vi er tæt på vores kunder, dvs. at vi sørger for at opretholde en tæt kundekontakt og det vil være nemt at få fat på os via. mobil og mail. (til eventuelle spørgsmål eller lignende).

Rådgivende tømrermester

Vi rådgiver gerne vores kunder om den bedste løsning ved netop deres byggeprojekt, hvad end det drejer sig om byggematerialer eller udnyttelse af kvadratmetre.

Hvad er dine behov?

Drømmer du om nye vinduer,
​flere kvadratmetre eller nyt tag?

Vi løser alle former for snedker- og tømreropgaver. Uanset om opgaven er enkel eller kompliceret, står vi klar til at udføre arbejdet efter alle kunstens regler. Vi lægger vægt på et grundigt forarbejde, hvor vi sammen med vores kunder finder frem til den bedste løsning. På den måde skaber vi grundlaget for det gode, solide og smukke tømrerarbejde.

​Er du interesseret?

Er du interesseret i et uforpligtende byggetilbud?

Hvad end du skal have lavet, står vi klar til at udføre opgaven for dig - du kan bare læne dig tilbage, og lade os klare resten! Hos os sikret en professionel og kompetent tømrer, hvis du vælger vores tømrerfirma.

Du kan trygt ringe til os på nummeret herover eller sende os en mail på dengladetoemrer@gmail.com. Vi står klar til at hjælpe dig, når du skal bruge en kvalitetsbevidst tømrermester. Vi besvarer henvendelser inden for to dage. Felter markeret med * skal besvares.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firmaoplysninger

Den Glade Tømmer v/ Torben Holst

Dalvejen 9, 3600 Frederikssund

CVR-nummer: 19805336

Kontaktoplysninger

phone-color_3 +45 2049 1558

mail-color_alt_2 dengladetoemrer@gmail.com

Indhent et byggetilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

Copyright © 2021 Den Glade Tømrer v/ Torben Holst. Alle rettigheder forbeholdes.